OVER ONS


Prifruit Beauty Fruit is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van luxe fruitmanden en fruitschalen met exotisch fruit wat op een speciale artistieke wijze wordt gesneden voor alle gelegenheden en een ruime variatie van originele, unieke, zoete en vooral belangrijk gezonde producten van hoogwaardige kwaliteit.

Het eten van exotisch fruit is zeer populair door de significante verandering in onze eet cultuur. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de voedingswaarde van het eten van vers fruit boordevol vitaminen wat bijdraagt tot een gezondere leefstijl.

De exotische vruchten worden door ons zorgvuldig geselecteerd op superieure kwaliteit en smaak en wordt kort voor levering gesneden. Wij werken met hoge standaarden om het fruit vers te houden, streven naar excellentie en hechten zeer veel waarde aan het behoud van de kwaliteit van ons fruit en van de producten die wij aanbieden waarbij service en hygiëne hoog in het vaandel staan.

Al ons fruit wordt stijlvol gedecoreerd op een bedje van verse Aralia bladeren en wordt verpakt in cellofaan waardoor de kwaliteit en versheid van het product behouden blijft en omwikkeld met zijden lint, servetje's, vochtige doekjes, vorkjes, gratis wenskaart en folder van Prifruit Beauty Fruit. Vruchten kunnen variëren afhankelijk van het seizoen.

U kunt een keuze maken uit ons assortiment voor iedere gelegenheid zoals verjaardagen, bruiloften, jubileum, recepties, surprise party’s, vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, catering, geboorte, baby shower, romantisch geschenk en natuurlijk een gezond geschenk voor een geliefde of zomaar zonder reden.

Schoonheid, gezondheid en prestige samen in één pakket.

Om uw exotische ervaring compleet te maken kunnen diverse producten worden meegeleverd zoals wijn, gedroogd fruit, noten, chocolade fondue, desserts, salades, borrelhapjes, petits fours, macarons, cakes, sapjes, drankjes enz.

Uw glimlach, uw enthousiasme uw verrassing is ons succes.

Voor meer informatie of een offerte op maat voor uw evenement kunt u ons bellen op: 06-25294523 of mail naar:
info@prifruit.nlEVENEMENTEN


U verwacht dat uw evenement ieder ander evenement overtreft die uw gasten in het verleden hebben bezocht?

Met al onze producten waarderen wij uw evenement op tot een perfecte onvergetelijke ervaring.

Het maakt niet uit wat u gaat vieren; bruiloft, verjaardag, kinder partijtje, bedrijf's evenementen, recepties, promotie, sociale evenementen.

Als u uw gasten niets vernieuwend's aanbiedt dan bent u “gewoon een ander evenement”.

We zijn gewend dat fruit als dessert als laatste wordt geserveerd. Maar u kunt ook gedurende het hele evenement uw gasten een exotisch fruit buffet aanbieden.

Prifruit Beauty Fruit ook op uw evenement?

Neem contact met ons op voor meer informatie en een een vrijblijvende offerte op maat voor uw evenement.


 
 
CONTACT