prifruit zakelijk

Prifruit Beauty Fruit hecht zeer veel waarde aan het werken met bedrijven, organisaties en instellingen.

U zakelijk onderscheiden is nagenoeg bij iedere afspraak, vergadering of receptie essentieel geworden.
Prifruit Beauty Fruit brengt exotische fruitschalen- en manden tot aan uw vergadertafel eventueel aangevuld met gedroogd fruit, diverse hapjes, snacks of complete lunch.

Wij bieden u schalen en manden van verschillende grootte afhankelijk van het aantal deelnemers in een uniek ontwerp.

De exotische fruit arrangementen worden kort voor levering vers gesneden, zijn stijlvol opgemaakt en bij elk product van Prifruit Beauty Fruit voegen wij dipsaus toe in verschillende smaken, vochtige doekjes, vorkjes en servetje's voor een aangename ervaring.

Wij hanteren speciale betalingsvoorwaarden en gereduceerde tarieven voor bedrijven, organisaties en instellingen die regelmatig bij ons bestellen. Bel ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Wij staan graag tot uw dienst bij vragen en verzoeken
Info@prifruit.nl / Tel.: 06-25294523

evenementen

Ook voor ieder zakelijk evenement zoals recepties, vrijdagmiddagborrels, bedrijfsopening, congressen of personeelsfeesten kunt u bij ons terecht voor fruit arrangementen en fruitdesserts, salades, borrelhapjes, petits fours, macarons, cakes, sapjes, drankjes enz.

Onze zakelijke afdeling ondersteund ook het bestellen van geschenken voor uw zakenrelaties en werknemers, waaronder kertspaketten, cadeau voor een uitstekende werknemer, zieke werknemer, kortom een passend geschenk voor elk zakelijk doel in overeenstemming met uw specifieke budget.

Als zakelijke klant geniet u dus van een uitgebreide selectie van originele geschenken van Prifruit Beauty Fruit, geschenken voor werknemers, zakelijke verfrissing, exotisch fruit buffet en hoge kwaliteit toebehoren.

Vertegenwoordigers van onze zakelijke afdeling staan u persoonlijk bij in het samenstellen van uw bestelling aan de aard van het evenement, waarbij wij volledig rekening houden met de behoeften van uw onderneming.

FRUIT OP HET WERK

Prifruit Beauty Fruit levert ook ongesneden verse fruitschalen- en manden voor op de werkvloer.

De frequentie, dag van levering en tijdstip kunt u geheel zelf bepalen. Wilt u zeker zijn van regelmatige leveringen op een bepaalde dag per week en tijdstip dan is het ook mogelijk u een leveringscontract aan te bieden waarbij uiteraard de tarieven van de leveringen lager zullen zijn dan bij een enkele levering.

U kunt zelf een assortiment van nederlands en exotisch fruit samenstellen die u aan uw werknemers wilt aanbieden.

Vertegenwoordigers van onze zakelijke afdeling staan u persoonlijk bij in het samenstellen van de fruitschalen- en manden. Wilt u het fruit liever in een kistje geleverd hebben dan is dit uiteraard ook mogelijk.